در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام

بنده طی یک تصادف که منجر به فوت شده در حکم قاضی دادگاه نوشته شده که متهم و بیمه مشترکا و متساویا به پرداخت یک فقره دیه کامل در حق اولیای دم محکوم میگردند

الان این معنیش چیه یعنی نصف دیه اون مرحوم که میشه۱۰۵ میلیون رو من باید پرداخت کنم؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

معنی این حکم این است که یک دیه کامل به اولیاء دم تعلق می گیرد و این دیه در تعهد بیمه گر و متهم است.

در حقیقت بیمه گر به جای متهم دیه را پرداخت می کند و اگر بیمه گر دیه را پرداخت نکند (به هر دلیل )

تعهد متهم در مورد پرداخت دیه به اولیاء دم از بین نمی رود.