در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام

بنده بر اثر تصادف چند جای بدنم زخم و خراشیدگی برداشت و بینی ام شکست و به سمت چپ صورتم کج شد،همچنین دچار کبودی روی بینی و کبودی زیر چشمها شدم.

به پزشکی قانونی رفتم،معاینه شدم و همه جراحاتم را گفتم و کجی و کبودی بینی و زیر چشمهایم را گفتم و دکتر هم دیدند.بعد نامه دادند که بروم پیش متخصص حلق و بینی و یک ماه بعد وقت معاینه مجدد دادند.رفتم پیش یکی از دکترهای معتمد که توسط پزشکی قانونی معرفی میشوند ایشون نه عکس نگاه کردند نه سوالی پرسیدند گفتند بینیت انحراف داشته ضربه خورده شکسته و نامه پزشکی قانونی را پر کردند و تحویل بنده دادند.

روز بعد که به کلانتری رفتم و نامه پزشکی قانونی را دیدم همه جراحاتم را نوشته بودند ولی کبودی بینی،کبودی زیر چشمها و کجی بینی را ننوشته بودن فقط زدند شکستگی بینی

برای عمل شکستگی بینیم پیش یکی دیگه از دکترای معتمد پزشکی قانونی رفتم ایشون از روی سی تی اسکن گفتن استخون خورد شده و وقت عمل دادند.با بیهوشی شکستگی را جا اندازی کردند ولی همچنان مقداری کجی دارد

الان ۲۰ روز گذشته با این تفاسیر باید موقع معاینه مجدد کبودی ها و کجی بینی را بگم یا باید زودتر بروم پیش دکتر پزشکی قانونی؟اگر قبول نکردند چکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

بهتراست در پزشکی قانونی براساس جراحاتی که اورژانس مدارک بیماارستان تایید کرده اند استناد کنید .