در بیمه بیکاری توسط
سلام،خسته نباشید،

من در یک فروشگاه پوشاک به مدت ۱۲ سال، و سابقه بیمه ۱۱ سال مشغول به کار بودم، که کارفرمایمان به دلیل خستگی از مغازه داری و مسایل حاشیه ای مغازه،و دلیل دیگر اینکه نیاز مالی ندارد، آن مغازه را فروخت، لازم به ذکر است، که کاملا از ایشان راضی هستم، ولی بیکار شدم،

سوال من این است ، که با وجود یه دختر ۴ ساله و نوزاد تازه به دنیا آمده ام، آیا میتوان بدون اینکه بخواهم از ایشان شکایت کنم، بیمه بیکاری بگیرم،؟

اگر درست است، مبلغ آن چغدر است؟ و آیا بیمه من هم همزمان رد میشود یا نه،؟

متشکرم،...
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

شرط برقراری بیمه بیکاری:

1- اخراج

2- اتمام قرارداد کاری