در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام کارگاه کشاورزی دارم با دو نفرکارگر دستمزد روزانه سال قبل 31100 تومان بود با افزایش 20 درصد به جای 19/5 درصد مصوب دستمزد روزانه سال 97 مبلغ 37320 تومان میشود ، در جدول حقوق سال 97 در سازمان تامین اجتماعی شغل کشاورزی وجود ندارد در جواب سوال بنده می گویند دستمزد روزانه 45000 تومان می باشد در این صورت درصد تغییر نسبت به سال قبل 44/7 در صد می شود که خلاف قانون است؟؟؟ لطفا پاسخ دهید با تشکر در ضمن دسترسی به جداول دستمزد سال 97 برای بنده مقدور نیست .
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

حداقل دستمزد سال 97 برابر 370423 ریال میباشد که در ماههای 31 روز دستمزد ماه 1148312 تومان میباشد که بعنوان دستمزد مشمول و به این مبلغ 110000 تومان بن ماهانه بعنوان مزایای مشول اضافه میشود که دستمزد مشمول کسر حق بیمه مبلغ 1258312 تومان میباشد که باید در لیست حق بیمه منظور گردد.

چنانچه شما در بهمن ماه سال قبل مبلغ بیشتری بابت حق بیمه منظور نموده باشید سیستم تامین اجتماعی افزایش را براساس آن اعمال خواهد کرد در غیر اینصورت روش محاسبه بصورت فوق الذکر میباشد.