در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام
من 4 سال در بیمارستانی دولتی طرح خود را گذراندم و دیگر بیمارستان مرا به دلیل عدم نیاز اخراج کرده است.
الان 7 ماه است که از تاریخ پایان طرح من گذشته است
و چون از قوانین کار و بیمه بیکاری اطلاعی نداشتم اقدامی برای بیمه بیکاری انجام نداده ام
اکنون که به اداره کار محل زندگی ام مراجعه نمودم گفتند که فقط تا 3 ماه فرصت برای دریافت بیمه بیکاری داشته ام
آیا می توانم اکنون با شکایت به دیوان عدالت اداری برای دریافت بیمه بیکاری (با توجه به گذشت 7 ماه) اقدام نمایم؟
آیا تبصره یا قانونی که بتوانم اکنون اقدام به دریافت بیمه بیکاری نمایم وجود دارد؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام همراه محترم بیدبرگ

امکان شکایت به دیوان عدالت قبل ازارائه دادخواست به هیات های رسیدگی دراداره ممکن نیست

چون وقت درخواست بیمه بیکاری سپری شده برقراریمقرری بیمه بیکاری امکان پذیرنیست

موفق باشید