در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (1,060 امتیاز)
با سلام در صورت پرداخت سرانه درمان بیمه مشاغل آزاد به صورت ماهیانه آیا زمان بازنشستگی میتوان دفترچه درمانی رایگان گرفت یعنی مبلغ سرانه درمان از حقوق بازنشستگی کسر میشه یا نه همان پرداختی قبل از بازنشستگی کافیه ؟؟؟با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه حداقل ۱۰ سال سابقه بیمه اجباری داشته باشید ، در دوران بازنشستگی از پرداخت حق سرانه درمان معاف و فقط ۲ درصد از مستمری ماهانه شما ( ماده ۸۹ قانون تامین اجتماعی) بابت هزینه های درمانی کسر می گردد ، در غیر این صورت حق سرانه درمان به نرخ روز کماکان از شما دریافت خواهد گردید.