در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخير

آيا كارفرما ميتواند طبق قانون كار شهر يا واحد  يا پست سازماني من را جابجا كند؟ از مسئول يك واحد به واحد ديگر با اينكه در قرارداد من سمت و پست من مشخص شده و چندين ماه از قرارداد من باقي مانده؟

با تشكر و احترام
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

بایستی مطابق مفادقرارداددرسمت وشغل خودکارت راادامه دهی مگرباتوافق وحذف شغل مربوطه درکارگاه می تواندتغییرشغل دهدانهم بایستی هم گروه شغل باشد