در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

عابر پیاده بودم که تصادف کردم و همچنن درماه صفر سال ۹۶ این اتفاق افتاد.

راننده فاقد گواهینامه است و ماشین رو قولنامه ای خریداری کرده و بیمه و کارت ماشین به اسم خود راننده نبود.من حس بویایی و چشاییم رو توو این تصادف از دست دادم پزشکی قانونی هم تایید کرده،میخاستم بدونم بابت دیه چیزی به بنده تعلق میگیره یا خیر?و میزان دیه چقدره?

ممنون میشم جواب بدید
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اگر بعد از سپری کردن طول درمان حس بویایی و چشایی شما برنگرده و این منافع برای تمام عمر از دست رفته باشد ، برای هر کدام یک دیه کامل برای شما ثابت میگردد.