در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

سال گذشته تصادف کردم و بر اثر تصادف حس بویایی و چشاییم رو از دست دادم . پزشک قانونی برای اثباتش به دکتر  معتمد ارجاع داد که گفتن تایید شده . حال با گذشت 7 ماه که دیه تعیین شده 4% دیه فرد کامل تعیین کردن . چطوری میتونم ثابت کنم که این حواس از بین رفته ؟ دقیقا باید چیکارکنم ؟ نیاز هست که وکیل بگیرم ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... حق اعتراض به نظریه پزشکی قانونی و تقاضای معاینه مجدد برای شما وجود دارد. اما باید یادآور شوم از دست داد حواس بویایی و چشایی با توجه عدم وجود هرگونه علائم خارجی جزو مواردی است که پزشکان معتمد پزشکی قانونی با روشها و انجام تست های مخصوص نتیجه گیری کرده و اعلام نظر می کنند و در بسیاری از موارد نیز این حواس به مرور زمان قابل برگشت تشخیص داده میشوند.