در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده جوشکار اسکلت فلزی هستم والان جز بیمه کارگران ساختمانی میباشم میخواستم بدونم شغلم جز مشاغل سخت وزیان آور میباشد یا نه ودر چند سالگی میتوان درخواست بازنشستگی نمود ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام، تشخیص سخت و زیان آور بودن مشاغل صرفا در اختیار کمیته بررسی مشاغل سخت و زیان آور مستقر در اداره کار  می باشد و تایید یک شغل مثلا جوشکاری قابل تعمیم به مشاغل مشابه آن نیست.