در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
سلام،وقت خوش

پدرم برای شغل بنایی که جز سخت و زیان آور بشه به دیوان عدالت شکایت کرد و رای به نفع پدرم صادر شد ، ولی تامین اجتماعی اعتراض کرده که شغل بنایی جز مشاغل سخت و زیان آور نیست و دادگاه تجدید نظر رای رو به نفع تامین اجتماعی داده و گفته رای قطعی است ،میخواستم ببینم که شغل بنایی جز مشاغل سخت و زیان آور هست و چطوری می تونیم دوباره شکایت کنیم تا رای به نفع ما صادر بشه؟

ممنون از لطفتون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

نمی شود به قاعده یک حکم کلی، مشاغل مشابه در کارهای مختلف را ، یکسان بررسی و به نتیجه گیری مطلوب رسید. ممکن است یک شغل در کارگاهی سخت و زیان آور باشد و در کارگاه دیگری خیر.

بدون رویت اسناد و مدارک دادخواست و آرا صادره ، نمی توان پیشنهاد بررسی اقامه دعوی مجدد را صادر نمود.