در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
راننده موتور بعده تصادف متواري شد ميخام ببينم چند ماه طول ميكشه تا دادگاه حكم بده و صندوق ديه پرداخت كنه

ممنون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی .... در خصوص اینکه چه مدتی طول میکشد، بستگی به نوع صدمات و جراحات شما دارد تا پزشکی قانونی بتواند نظر نهایی خود را در خصوص میزان و درصد دیات شما اعلام کند. در هرصورت صندوق طبق ماده 31و32 قانون بیمه های شخص ثالث صندوق مکلف به پرداخت خسارت شما حداکثر تا بیست روز پس از قطعی شدن رای و تکمیل پرونده میباشد.