در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام موتورسوارم باموتور خوردم زمین با اورژانس رفتیم بیمارستان پام بخیه خورده و دستم رباط پاره شده.برای دریافت خسارت از بیمه باید چه مراحلی رو طی کنم ابتدا باید کجا مراجعه کنم ؟ گواهینامه و بیمه دارم.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی... شما میتوانید با در دست داشتن مدارک ذیل به شرکت بیمه گر مراجعه و مطالبه خسارت کنید:

1- بیمه نامه شخص ثالث-2- گزارش کارشناس راهنمائی و رانندگی و مقامات انتظامی -3- گواهینامه متناسب با وسیله نقلیه 4- مدرک شناسایی معتبر(کارت ملی) 5- خلاصه پرونده بالینی بیمارستان 6- گواهی پزشکی قانونی در خصوص نوع و میزان دیه صدمات و جراحات وارده (البته بیمه گر میتواند نسبت به معرفی شما به پزشکی قانونی اقدام کند)

پس از تکمیل پرونده بیمه گر موظف به پرداخت خسارت حداکثر ظرف بیست روز میباشد.