در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام ، من 1395/7/23 تصادف کردم که مقصر طرف مقابل بود ، که خودرو وی توقیف و به پارکینگ انتقال پیدا کرد  ،ولی خود طرف که افغانی هم بود بعد از این که به دستور قاضی از کلانتری رها شد ، فراری شد و در دسترس نبود لذا  بعد از طی مراحل قانونی و چندین بار روزنامه کردن  طرف و بیمه را محکوم کردیم و ماشین هم بیمه دارد به نام یک ایرانی که ماشین را فروخته بوده طبق قولنامه، حال حدود دو هفتس پرونده من حکم خورد ولی اجرای احکام میگوید که باید ما به طرف فراری اخطار بفرستیم  تا بیاد دیه شما رو پرداخت کنه ، پس بیمه این وسط چه کاره میشه لطفا راهنمایی کنید من الان چه کاری میتونم انجام بدم ممنون از زحمات شما .
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

اجرای احکام برای دریافت جریمه های راننده به ایشون نیاز داره

اگر راننده بیمه نامه و گواهینامه داره و ضمیمه پرونده س مبتونید جریمه هاشو پرداخت کنید و رای صادره و مدارک رو جهت تشکیل پرونده خسارت به بیمه تحویل بدید.

ضمنا وقتی این اقا ازاد شد مگه ازش وثیقه نگرفتن برای جنبه عمومی جرم ؟ خب اون رو بزارن اجرا.

 چرا شما معطل کردن