در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
باعرض سلام بنده راکب موتورسیکلت هستم یک ماه پیش با موتور زمین خوردم و با امبولانس به بیمارستان اعزام شدم، شست دستم رباط پاره شده و ماهیچه پشت ساق پا بخیه خورده.برای دریافت دیه به بیمه ایران و کلانتری مراجعه ، و دادسرا رفتم ولی قاضی دادسرا گفت به راکب خسارت تعلق نمیگیره. بنده گواهینامه و بیمه شخص ثالث دارم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که کجا مراجعه کنم.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه راکب در دادسرا قابل اثبات نیست

شما میتونید از طریق تقدیم دادخواست الزام به ایفای تعهدات قانونی و قراردادی شرکت بیمه گر رو محکوم به پرداخت خسارت کنید .

جراحات شما طوریکه خودتون عنوان کردید

برای پارگی  رباط ۸درصد ارش

برای جراحت دامیه ساق پا ۱درصد

جمعا معادل ۲۱میلیون تومان دیه وارش تعیین میشه

درصورت نیاز به راهنمایی و مشاوره جهت دریافت خسارت درخواست مشاوره تلفنی رو کلیک کنید