در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام، وقت بخیر
حدود 14 سال سابقه کاری دارم. قصد دارم با 20 سال سابقه، بازنشسته بشم. هنوز از بیمه بیکاری استفاده نکردم. به نظر شما صلاح هست که یکبار از بیمه بیکاری استفاده کنم. و دوباره سر کار برم و بعد بازنشسته ؟ (در اصل از حق بیمه بیکاریم یکبار استفاده کنم)
دختر هستم و 38 سال سن

سپاس
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام بیمه بیکاری حق شماست به نظر بنده اگر استفاده نمایید وبرنامه ریزی داشته باشید عالی میباشد اما سعی کن ۵سال آخر که بعد از آن بازنشسته میشوید استفاده نکنید