در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بنده راکب موتورسیکلت بودم به همراه ترک نشین درحال تردد بودیم  بخاطراینکه با عابر برخورد نکنم  منحرف شدیم و موتورسیکلت واژگون شد.با امبولانس به بیمارستان اعزام شدیم سرنشین دستش شکسته و بنده از قسمت ران و لگن و زانو دچار جراحت شدم. امروز برای دریافت دیه خودم به دادسرا مراجعه کردم گفتن نمیتونی خودت که راکب هستی  دیه بگیری لطفا راهنمایی کنید.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما و سرنشین شما دارم

در صورت داشتن گواهینامه متناسب و بیمه نامه معتبر در اجرای ماده ۳ قانون بیمه ثالث ۹۵ و ایین نامه اجرایی اون میتونید دیه راننده مسبب حادثه رو نیز دریافت کنید . اما این دیه از طریق دادسرا به شما تعلق نمیگیره و باید از دادگاه عمومی و با تقدیم دادخواست الزام به ایفای تعهدات قانونی و قراردادی از شرکت بیمه دریافت دیه جراحات کنید

اگر در این زمینه نیاز به مشاوره بیشتر داشتید از طریق درخواست مشاوره تلفنی میتونید با مشاوران سایت در ارتباط باشید