در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.،

متاسفانه خودرو من برای تعمیر واستفاده از خدمات سایپاکارت طلائی در پروسه از قبل طراحی شده ای افتاده که قابل متوقف شدن نیست چون برای هر حرکت و فنی یک بدل اماده شده که درصورت اجرای ان شرایط برای من دشوارتر میشود،تا زمانیکه جرمی انجام نشده پیگیری وشکایتی هم نمیشود کرد.این در حالی است که روند این پروسه در بعضی از قسمتها به من و اشتباهی که من باید انجام بدهم بستگی دارد و تا زمانیکه این اشتباه از طرف من انجام نشود روند کار متوقف میشود و کار انجام نمیشود و کسی هم پاسخگو نیست و در صورت شکایت دقیقا کاریکه نباید انجام میشد را انجام داده ام و شرایط را بدتر میکنم،چون در جواب خواهند گفت که ائین نامه شرکت در خصوص این مورد تنظیم شده و درحال اجراست شما باید صبر میکردید تا با توجه به نتیجه کار و مطابقت ان با ایین نامه اگر تخلف صورت گرفته بود شکایت میکردید الان شرکت حق دارد کار را متوقف وتا معلوم شدن نتیجه شکایت هزینه خواب و روند تعمیرات را متوقف کند،پس در بعضی مواقع کاریکه نباید انجام داده ام،در برگه پزیرش تحویل داده شده به من چیزی از قطعات اسیب دیده و خسارت ننوشته فقط خیلی کم رنگ نوشته جلو و زیربندی ماشین چون ورقه زیر کاربن رو دارم که از داخل ماشین چند روز بعداز تحویل ماشین برداشتم ،یازدهم اسفند از بیمه تماس گرفتند که داغی ها را از نمایندگی تحویل بگیر بیار تا پول رو به حساب نمایندگی واریز کنم و ماشین رو تحویل بگیری،درصورتیکه اصلا من با بیمه طرف نیستم و خود بیمه درصورت نیاز داغی هارو تحویل میگیرد و اگر قطعات قابل بازگشت به چرخه تولید باشد و کارشناس تایید کند نیازی به تحویل داغی ها نیست،اول زیر بار نرفتم ولی بعدا وقتی دیدم کارم را انجام نمیدهند به .نمایندگی رفتم و داغی ها رو با اینکه مطمئن بودم نمایندگی نباید تحویل بده به من داد بدون اینکه نظارتی داشته باشه و فقط برگه گرفت که همه داغی ها تحویل گرفته شد و حق هیچ ادعایی هم ندارم،بیمه هم داغی هارو تحویل گرفت که نیمی از داغی ها رو که قیمت بالایی داشتند اسم برد و گفت این قطعات داخل قطعاتی که اوردی هست یا نه،بعد که تایید کردم و گفتم غیر از اینها مابقی قطعات اسیب دیده رو هم اوردم،بعد رسید واریز پول رو به من دادولی برای قطعات رسید نداد و گفت این رسید واریز پول مثل رسید گرفتن قطعات است،چون گفته بودم داغی هارو بفروشید به خودم چندروز بعد یه نفر زنگ زد و گفت اگه داغی هارو میخوای من خریدمشون بیا از من بخر وشماره داد،.نمایندگی با اینکه پول به حسابش رفته بود به بهانه گرفتن یک تعهد مسخره که قبول کردم و نوشتم و بعد گفت باید محضری تعهد بدی که باز قبول کردم و باز بهانه جدید مطرح کرد که نهایتا دعوا درست کرد و کارو به کلانتری کشوند ماشینو نداد و برگه هایی که گرفته بود رو هم پس نداد، اون شکایت همونجوری تو کلانتری موند ،من شاکی شدم که ماشینو حساب کتاب کردیم وباید تحویل بده ولی نمیده و اونم گفت محل کسب منو بهم ریخته،اون پرونده همون جوری مونده و من پیگیر نشدم ولی نمایندگی یه کارایی داره میکنه که.گزارش وکروکی رو عکسشو دارم ،زیربندی ،چراغهای جلو ،جلوپنجره ،کاپوت ،ایربک،رادیاتور،عکسشو براتون ارسال میکنم.در فاکتور خرید سایپاکارت طلائی توسط سایپا که از سایپایدک خریداری کرده نهصدو بیست هزار تومن بابت دو خدمت بیمه بدنه یکساله اریو اتوماتیک و امداد پشتیبان اریو به سایپا یدک پرداخت شده،بیمه بدنه در سایت سایپایدک سه نوع پایه ،اقتصادی،کامل قابل خرید است که قیمت بیمه بدنه پایه تاکسی اتوماتیک هشتصدو شصت تومان و امداد پشتیبان هم حدود شصت هزار توان مشخص شده ولی پولیکه بابت بیمه بدنه بیمه رآزی از سایپایدک دریافت کرده پانصد هزارتومن معادل قیمت بيمه پایه اریو شخصی میباشد، خودرو من در ازای اسقاط یک تاکسی از سایپا خریداری شده و همان پلاک قبل روی ان نصب شده و کارت ماشین تاکسی میباشد همچنین برگه کمپانی هم باکاربری تاکسی صادر شده.در اصل اگر راست بگن و ماشین با کآربری شخصی بيمه شده بآشه (وپونصدهزارتومن پیش قسط نباشه که بعدا سیصد هزارتومن هم قرار باشه بدن و به خاطر نداشتن سابقه خسارت نباشه که هزینه بیمه بدنه پونصدهزار تومن شده چون این ماشینها نودو پنج وارد شدن و تو گمرک خوابیدن وشرکتها یکجا بیمه نامه میخرند و هنگام تصادف فقط شماره موتور و شاسی اعلام میکنندو یکی از بیمه نامه هارو استفاده میکنند واز همون گمرک مآشینها بیمه میشن ،) سایپا یدک نیمی از خسارت را از بیمه رازی به خاطر بیمه نامه شخصی میگیره و مابقی رو خودش باید بده چون پولشو گرفته و تو سایت هم طبق فآکتور موجود هزینه پرداخت برای مشتری صفره و همه هزینه ها بر عهده شرکت نوشته شده،جلوی یکسری از درخواستهای قطعه نحوه پرداخت رو گارانتی زده و یکسری رو مشتری نوشته و در قسمت بایگانی سابقه تعمیرات خودرو نحوه محاسبه اون قطعات که رو مآشین نصب شده رو با استفاده از کارت نارنجی زده، بابت زدن الحاقيه برای تغییر کاربری هم اطلاع رسانی نشده،اثبات بیمه شدنیه و فکر نمیکنم سخت باشه،براي اصل مشکل دو تا راه جلو پامه یک :از چه راهی میتونم اثبات کنم تصادف جزئی بوده و به خآطر عدم حضور کارشناس یا حضور کارشناس بعداز شروع تعمیرات که هم در عکسهای پرونده و هم نحوه ارسال درخواستهای قطعه از طرف نمایندگی به سایپا یدک که یکجا نیست و دونه دونه و یکی بعداز رسیدن درخواست  قبلی ارسال شده و همچنان ادامه دارد میشود فهمید که نمایندگی در حال افزایش قطعات اسیب دیده و بالا بردن میزان خسارت تا هفتاد درصد وخسارت کلی است، راه دوم :خسارت کلی بوده ونمایندکی با یکجا ارسال نکردن همه درخواستهای قطعات لازم و عدم اعلام اسیب دیدن گیربکس در ابتدا سعی کرده خودرو را  با هزینه کمتری تعمیر کند و حتی تعدادی قطعه دسته دوم و غیر استاندارد هم که جزء شاستی  میباشند استفاده کرده که از دید خودرو ساز منجربه تحمیل خسارت شده و بعد از چهار ماه خسارت را کلی اعلام میکند تا ایین نامه من دراوردی که حتما این خودرو را من با قیمت تعیین شده خودشان بخرم را اجرا کنند ،حالا معلوم نیست چه قطعاتی را هم دزدیدند چونکه ماشین راه نمیرود مشخص نخواهد شد،در مورد خودرو جایگزین تا پایان کار تعمیرات باتوجه به گذشت چهار ماه و شروع تعمیرات گیربکس که تا تصمیم بگیرند خسارت را کلی اعلام کنند با مشخص نشدن ارف وتعیین مدت ازطرف کارشناس چه کار کنم؟همان تامین دلیل را از حل اختلاف پيگیر باشم،،اگه راه بهتری  هست ،راهنمایی کنید،ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

بهترین راه استفاده از نظریه کارشناس خبره و مورد اعتماد دادگستری است . یا از طریق شورا یا ازطریق شرکتهای خصوصی ارزیابی خسارت بیمه ای که مکرد تایید دادگستری و بیمه مرکزی هستند میتوانید شروع کنید . ضمنا تعزیرات حکومتی و بازرسی کل کشور هم و نیز بازرسی بیمه مرکزی بدنبال اینچنین سوژه هایی میگردند