در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام من۹۷.۱۱.۱۵تصادف کرده ام که در همین سانحه رباط متقاطعACLزانوی پای چپم پاره شده .سوال اول ایا حقوق طول درمان بنده را بیمه تقبل میکند.سوال دوم ایاهزینه ی عمل ودیه را بیمه تقبل میکند ؟؟

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

هزینه درمانی شما مطابق ماده ۱ قانون بیمه ثالث مصوب۹۵  برای تصادفات رایگان و از طریق وزارت بهداشت قابل پرداخت و پیگیری است .

ارش جراحات وارده بر شما به ازای هر رباط که پاره شده ۸درصد می باشد . بیمه گر پرداخت میکند

خسارت از کار افتادگی و ایام بیکاری از طریق دادخواستی مجزا از دادگاه عمومی یا شوراقابل دریافت از مسبب حادثه می باشد . طول درمان در دیه تاثیری ندارد اما در خسارت از کار افتادگی و عدم النفع ایام بیکاری تاثیر مستقیم دارد