در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (360 امتیاز)
با سلام میخواستم بدانم مزد روزانه سنوات با گروه 5و ده سال سابقه در یک کارگاه طبق جدول طبقه بندی مشاغل چقدر میشود؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
مزد سنوات را می توانید در جدولی که هر سال توسط اداره کار اعلام می شود مشاهده کنید. در خصوص مزد شغل نیز باید بدانید که هر کارگاه با توجه به بودجه طرح طبقه بندی مشاغل و ضریب ریالی آن ، مزد شغل متفاوتی دارد.