در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام ،وقت بخیر

من پستچی هستم که در تاریخ ۹۶/۱۰/۲۵ بعنوان راکب موتور با ماشین تصادف کرده ودر همان لحظه مامور از من امضا گرفته که مقصر هستم و همین طور هم بود چون خیابان یکطرفه را خلاف میرفتم و ساق پای من ( درشت نی و نازک نی) بطور کامل جدا شد والان جراحی کردم

خواستم بدانم که آیا الان میتوانم پرونده ام را پیگیری کنم و اصلا دیه تعلق میگیرد که پیگیری کنم در ضمن گزارش راهنمایی و رانندگی هم ندارم و فقط کلانتری کروکی تهیه کرده است

سپاس
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی .... با توجه به ماده 3 قانون جدید بیمه های شخص ثالث شما میتوانید از محل پوشش حوادث راننده مسبب حادثه، بیمه نامه شخص ثالث خود درصورت داشتن گواهینامه رانندگی موتورسیکلت دیه ی متعلقه را از شرکت بیمه دریافت کنید.

البته طبق ماده 9 آئین نامه اجرایی ماده 3 قانون شخص ثالث، شما باید نسبت به اعلام خسارت تا شصت روز پس از حادثه اقدام میکردید. لکن با مراجعه به شرکت بیمه و ارائه توضیح در خصوص عدم اطلاع از قانون جدید میتوانید پرونده خسارت را تشکیل دهید.

مدارک مورد نیاز هم عبارتند از: 1- گزارش راهنمایی و رانندگی- 2- گواهینامه رانندگی- 3- کارت ملی- 4- پرونده بیمارستانی- 5- گواهی پزشکی قانونی در خصوص نوع و میزان صدمات وارده .  توصیه میکنم با توجه به پایان مهلت اعلام خسارت، پس از انجام مشاوره تلفنی یا حضوری اقدام به تشکیل پرونده نمائید. موفق باشید.