در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام و احترام بینی استخوانی پلیپ و انحراف و شکستگی (قوز کبود رنگ) و مداوم خونریزی دارم چه روندی را باید طی کنم و از کجا باید شروع کنم؟  میخواهم بهترین کیفیت عملی که میشود اطمینان به نتیجه خوب داشت  را در کدام  مراکز خصوصی یا دولتی (تحت پوشش تامین اجتماعی ) در مناطق دماوند گیلاوند یا شمال و شرق تهران پیشنهاد میدهید؟ اقا 47 ساله بدون هیچ عملی تا حالا بیمه تامین اجتماعی هستم البته حدود دوسال شرکتی میریخت اما حدود 3 ساله خودم حق بیمه پرداخت میکنم (خویش فرما)  و دفترچه هم اعتبار دارد. بیمه عمر پاسارگاد هم میپردازم . چگونه میتوانم حداکثر هزینه را از این بیمه ها دریافت کنم  یا رایگان باشد چون واقعا در توانم نیست. 2/2/97 باتشکر و احترام
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی .... با توجه به طرح چند سوال در یک پیام و متفاوت بودن مبنای موضوعات مطرح شده در سوال شما، لطفاً جهت اخذ پاسخ مناسب، هر سوال خود را در پیام جداگانه ای بپرسید.

در پاسخ به چگونگی استفاده از بیمه عمر بیمه پاسارگاد باید عرض کنم شما فقط در صورت داشتن پوشش هزینه های پزشکی حادثه در این بیمه نامه و بروز این بیماری در اثر حادثه میتوانید از بیمه عمر استفاده کنید. لذا در صورت داشتن بیماری مزمن، این بیمه نامه هیچ تعهدی در قبال آن نخواهد داشت. موفق باشید.