در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
-اگر طی سی سال بیمه تامین اجتماعی ۷سال کارفرمایی ۱۳سال نظام مهندسی ۱۰سال خویش فرمایی چطور محاسبه میشود ؟

من میدانیم این بیمه باهم جمع میشوم اما میخواهم بدانم اگر مریض بشوم درمان من چطوری سنوات حقوق مزایایی
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

نظر به وجود 13 سال سابقه بیمه نظام مهندسی با نرخ 27 درصد، درمان شما در بعد از بازنشستگی مشمول ماده 89 قانون تامین اجتماعی است؛ یعنی اینکه با کسر 2 درصد مستمری ، مانند سایر مستمری بگیران از دفترچه بیمه و سایر خدمات درمانی استفاده خواهید نمود. و از پرداخت حق سرانه درمان معاف خواهید شد.