در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام.

من توی تصادف قوزک پای چپم سمت داخل شکسته و عمل کردم و پلاتین گذاشتن میخواستم بدونم مقدار دیه چند درصد میشه.ممنون.
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام دیه شکستگی قوزک پا ، در صورتیکه قوزک داخلی باشد همانند استخوان درشت نی در صورتیکه مطلوب التیام پیدا کند هشت درصد و در صورت التیام معیوب ده درصد دیه کامل میباشد. در صورتیکه قوزک خارجی باشد همانند استخوان نازک نی محسوب میشود و باز هم دو حالت دارد به عبارتی چنانچه پس از پایان طول درمان شکستگی از نوع مطلوب التیام یابد 8 درصد و از نوع معیوب ده درصد دیه کامل محاسبه میگردد.

برای ارش عمل جراحی نیز دو تا چهار درصد ارش تعیین میگردد.

هر درصد دیه کامل مرد مسلمان نیز در سال 1397  معادل 23.100.000 ریال برآورد میگردد.