در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید دادگاه رای نهایی داده بود بعد اخرای سال بود برای این که نخوره به سال جدید بیمه پول پرداخت می کنه حالا که سال جدید شده و رای نهایی صادر شده قطعی شده برای دریافت دیه اقدام کردیم همه مراحلم انجام دادیم بعد که نامه دادن برای دیه حساب و امورمالی دادگستری برای پرداخت دیه بعد از گذشت چند روز تماس گرفتن گفتن بیمه پولی به حساب دادگاه نریخته پی گیری شد که شناسه اش مشکل داره حالا سوالم این جاست بیمه اگر بخواد مشکلو حل کنه باید طبق همون سال قبل دیه رو پرداخت کنه یا سال جدید آخه به خاطر این مشکل مثل این می مونه که پولی پرداخت نکردع چون ما تمام مراحلو از دوباره طی کردیم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

دیه یوم الاداست (ماده۱۳) ینی به نرخ روز پرداخت باید تادیه شود .

ممکن است شما از بیمه گر بشنوید که ملاک  میزان دیه قطعیت رای است (مستفاداز تبصره ۳ماده ۳۲)

شما باید به ماده ۳۲ استناد کنید که میگه ۲۰روز بعداز قطعی شدن رای باید پرداخت دیه انجام بشه والا در اجرای ماده ۳۳ به مبلغ نیم در هزار دیه به ازای هرروز تاخیر ،جریمه باید بپردازد  بعلاوه دیه یومالادا .

مواد یادشده از قانون بیمه ثالث مصوب ۹۵ می باشد