در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام پرونده من از اجرای احکام تحویل بیمه ایران داده شد گفتن که دو ماه دیگه زنگ بزن به کارشناس وضعیت رو بپرس تماس گرفتم و گفتن که ۱ ماه دیگه زنگ بزن میخوام بدونم اگه این ماه زنگ بزنم چ پاسخی دارن آیا زمان پرداخت رو میگن یا چیز دیگه...
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی ... در صورتیکه پرونده شما در دادگاه منجر به صدور رای و قطعیت رای شده است طبق مفاد 31-32 و33 قانون جدید بیمه شخص ثالث شرکت بیمه گر باید حداکثر 20 روز پس از قطعیت رای ، خسارت شما را پرداخت نماید و در صورت تاخیر در پرداخت باید بابت هر روز تاخیر به میزان نیم در هزار خسارت جریمه به شما پرداخت کند... شما میتونید از بابت تاخیر شرکت بیمه شکایت کرده و مبلغ جریمه را تیز دریافت کنید.