در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

درپرونده تصادف منجربه فوت مابین موتورسیکلت و عابرپیاده(پدربنده) حکم صادرشده وبه ماگفتن بریدشرکت بیمه مربوطه و برای دریافت دیه اقدام کتید ما مدارک لازم را تحویل شرکت بیمه دادیم اما بعداز چهار ماه از تشکیل پرونده در شرکت بیمه به جای پرداخت تازه یادشان افتاده بود که چرا دادگاه شرکت بیمه را درجلسات رسیدگی به پرونده دعوت نکرده بود و این ادعا که راننده تقلب کرده ووسیله نقلیه دارای بیمه را جای وسیله اصلی قرار داده و اقدام به طرح اعتراض ثالث کردند که دادگاه اعتراض آنها را هم رد کرد وحکم بربی حقی شرکت بیمه صادر کرد

حالا که سیزده هم ماه از حادثه گذشته شرکت بیمه دیه را پرداخت نمیکند وتابحال ده مورد دستور پرداخت ارسال شده اما توجهی ندارندبه دستورات به همین خاطر تا بحال دادستان هم دومورد اعلام جرم کرده علیه شرکت بیمه خواستم ببینم این اعلام جرم ممکنه بیمه را مجبوربه پرداخت کند؟!

ممنون اگرراهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

قطعا تاثیر دارد و باعث تسریع در احقاق حقوق شما می شود.