در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما کارشناس بیمه

 من چندروز پیش سوارموتور بودم و با ماشینی تصادف کردم مقصر ماشینی بود که خلاف می امد وقتی پلیس رسید گفت رضایت بده من همه چیه به عهده می گیرم منم رضایت دادم چون که بیمارستان از تصادفات پولی نمی گیرد روی پای من عمل صورت گرفت ومن موتور پیش موتور سازی بردم برای تعمیر اولش یک خورده پول ریخت به حساب موتور سازی ولی الان که موتور تعمیر شده می خوام تحویل بگیرم می گه من اگه می دونستم خرجش اینقدر می شه بیمه میدادم والان می گه بیااز بیمه استفاده کن  من ایا می تونم دیه پامم بگیرم .

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بستگي به نحوه و متن رضايت شما دارد و اينكه در هر صورت مي توانديد توي شورا شكايت مطرح كنيد و اونجا تشخيص خواهند داد كه ايا رضايت شما مي تواتد وارد باشد يا خير