در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام فرزنداینجانب سال 89بدنیا امد وبدلیل قصور پزشکی متاسفانه فلج معزی شد وسال 93فوت نمود مقصرحادثه بعدازصدورحکم قطعی دادگاهبه پرداخت 60درصددیه محکوم شد.حال بیمه که دیه رومیخوادواریزکنه میگه سال89که حادثه اتفاق افتاده سقف تعهد60میلیون بوده ومابیشترنمیدیم مابقی اون روازمقصرحادثه بگیرییددرصورتی که سال فوت فرزندم (93)سقف تعهدحدود160میلیون هست...حال میبایست سال فوت روملاک قراربدن یاسال حادثه رو.درصمن دادگاه دیه فوت رو قرارداده وما دیه فوت رو داریم میگیریم...
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی برای شما، در صورتیکه شما هنوز دیه را دریافت نکرده اید، دیه فرزند شما باید طبق قانون یوم الاداء پرداخت گردد یعنی اینکه اگر امسال قرار است که دیه به شما پرداخت گردد باید از دیه امسال محاسبه و پرداخت شود..