در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام

پدر بنده در سال 91 در واژگونی نیسان سایپا فوت کردند و تحت پوپرداخت دیه بیمه توسعهشش بیمه توسعه بودند و به در حکم دادگاه ما را مقصر اعلام کردند و دیه ای به ما تعلق نگرفت ولی بعد از اینکه وکیل گرفتیم وکیل پروند را درست کردند و در تابستان 96 دیه 90 میلیون از طریق بیمه مرکزی به ما پرداخت شد
و وکیل ما می گفت که پس از گرفتن این 90 میلیون بقیه ی پول را هم مجدد شکایت میکنیم و میگیریم ولی بعد از دریافت پول به ما گفت که هنگام دریافت چک 90 میلیونی بیمه ملی مرکزی ازش تعهد گرفتن که دیگه مدعی بقیه پول نشود

من سوالم این هست که آیا بیمه مرکزی این حق را دارد که اینکار را انجام بدهد یا خیر و این کار قانونی هست یا خیر؟

و آیا راهی راهیکه بقیه پول را ما بتوانیم از بیمه بگیریم یا خیر

لطفأ راهنمایی بکنید و اگه ممکنه یک وکیل خوب که بتونه این کار را انجام بدهد بهم معرفی کنید.

باتشکر
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... طبق قانون مجازات اسلامی دیه یوم الادائ میباشد و پرداخت کننده به میزانی که دیه را پرداخت میکند بری الذمه میگردد. ضمناً طبق ماده 11 قانون بیمه شخص ثالث اخذ هرگونه رضایتی از زیاندیده جهت پرداخت دیه کمتر ممنوع بوده و بلا اثر است.