در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،سایپا پول بیمه بدنه پایه تاکسی رو به سایپا یدک داده، فاکتور رسمی رو دارم،سایپایدک پونصد هزار تومان به بیمه رازی پرداخت کرده که هزینه بیمه بدنه پایه شخصی است،بیمه الان که خسارت دیدم ،نصف خسارت رو میده،ایا باید از سایپا یدک شکایت کنم یا نمایندگی سایپا سعی در گمراه کردن من داره که میگه نصف خسارت رو خودم باید بپردازم ؟مابقی هزینه به عهده سایپا یدک است چون من طرف حساب سایپایدک هستم نه بیمه رازی،من سایپاکارت طلائی دارم که سایپا از سایپایدک خریداری کرده و با تاکسی صفر تحویل من داده،حالا خدمات رسانی سایپا کارت طلائی با سایپایدک است،وقتی قراره بازسازی خودرو فقط در نمایندگی سایپا انجام بشه و سایپایدک خودش تعمیرات و تهیه وارسال قطعات رو انجام بده چرا میبایست حق بیمه بدنه تاکسی را به بیمه رازی پرداخت کند،حق بیمه بدنه شخصی را میدهد و نصف خسارت رو از بیمه میگیره باقیش رو که اغلب صافکاری و نقاشی است خودش انجام میدهد،ولی بیمه و نمایندگی سعی در گمراه کردن من دارند و ماشین من چهار ماهه خوابیده چون اینا باید یه پول زیادی از ماشین من در بیاورند و بیخیال هم نمیشوند و کسی هم پیگیری نمیکند،وکیل خوب میخوام

ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

شما بیمه بدنه دارید یا از کارت طلایی استفاده می کنید . اگر کاربری تاکسی هستید و از بیمه استفاده میکنید باید ۵۰درصد حق بیمه به نسبت سواری بیشتر پرداخت کنید .این من باب جنبه عمومی سوال .

اماا در مورد شرایط خاص شما

 اگر این مبلغ رو پرداخت کردید یا نکردید خود شرکت بیمه مسئول هست چون با وجود اینکه میدونسته کاربری تاکسی و از قرارداد گروهی داره استفاده میکنه باید تعرفه رو اصلاح میکررد. البته به شرطی که پشت کارت شما نوشته شده باشه کاربری تاکسی .

اگه بازهم مشکل خوردید بفرمایید بنده در خدمتم