در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر شخصی دارای بیمه زنان خانه دار باشد و بعد از مدتی به کاری مشغول شود و پرداخت بیمه زنان خانه دار را قطع کند و به جای آن از بیمه اجباری کارگاهی استفاده نماید, مشکلی ایجاد میشود؟(و یا حتی دوباره از کار بیکار شود و خانه دار شود و باز هم  خود را بیمه زنان خانه دار کند؟ ).

منظور بنده جابجایی چندباره بین بیمه زنان خانه دار و بیمه های اجباری است, که آیا امکانپذیر است و در تجمیع بیمه ها اشکالی ایجاد نمیشود؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خیر هیچگونه مشکلی ندارد چون کلیه این بیمه ها نزد یک صندوق میباشن