در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام---در شرکتی به مدت 36 ماه مشغول به کار هستم که کارفرما بیمه 6 ماه آخر رو پرداخت نکرده.اگر الان اخراجم کنه میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ ماهیانه 1250000 هزار تومان حقوق میگیرم.چه مبلغ بیمه بیکاری تعلق میگیرد؟6 ماهی که پرداخت نشده چه می شود؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

ازبابت عدم واریزبیمه باوجودکارکردطبق ماده48به اداره کارشکایت وحکم دریافت وبه اجراببریدتاحق بیمه واریزشوددرصورت اخراج مشمول بیمه بیکاری می شوید

ضمنا حقوق بیمه بیکاری 55درصدمعدل حقوق سه ماه اخرحق بیمه واریزی شماست اگرافرادتحت تکفل داریدحداکثرتا 4نفربرای هرکدام ده درصدحقوق پایه تعلق میگیرد وبرحقوق بیمه بیکاری اضافه میشود اخرین سقف حقوق بیمه بیکاری80درصدمعدل سه اخربیمه واریزی است چنانچه ازحداقل حقوق کمتر باشدحداقل حقوق واریزمیشود