در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

من از 1. 11. 95 تا 31. 11. 96 سابقه بیمه دارم. که میشود 13ماه سابقه بیمه دارم، با این تفاوت که شرکت در فروردین96از 15بامن قرارداد بست، با این توصیف 14روز وقفه دارم. میخواستم ببینم با این شرایط بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد.؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اگر از طریق ارایه مدارک به کمیته بیمه بیکاری اقدام نموده باشید خیر برقراری میسر نمیگردد اما اگ از طریق دادخواست در اداره کار پیگیربرقراری بیمه بیکاری شوید با اخذ رای اداره کار و پرداخت خلا بیمه ای توسط کارفرما امکان برقراری بیمه بیکاری پس ا پرداخت حق بیمه 14 رو خلا میسر خواهد بود