در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
بنده تا پایان اسفند 96 در شرکتی مشغول به کار بودم و اخراج شدم و در شرکت مذکور 34 ماه و کلا 85 ماه سابقه بیمه دارم و مشمول بیمه بیکاری هستم و درخواست بیمه بیکاری داده ام ولی هنوز بیمه اسفند 96 رد نشده است با توجه به اینکه بنده مهلت یکماهه تا پایان فروردین 97 دارم چکار باید بکنم؟ آیا بعد از گذشت مدت یکماهه، بدلیل پرداخت نشدن بیمه، میتوانم اقدام کنم؟ درصورتی که بنده خورد را به اداره کار معرفی کرده ام.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام جای نگرانی نمیباشد لازم به توضیح است اگر حق بیمه اسفند رو واریزنکند با اراعه اسناد ومدارکی که در ماه اسفند کار کردید رو ثابت کنید