در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
در جاایی خوندم شروع به سرطان از امراض خاص بیمه عمر مستثنی هستش و شامل غرامت نمیشه

شروع به سرطان چیه/؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در تمامی بیمه های درمانی مانند تکمیل درمان و یا امراض خاص بیمه عمر یک مدت انتظار وجود دارد که بیمه گذار پس از طی این زمان میتواند از این پوشش ها استفده نماید.

در صورتی که در زمان تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه گذار دارای سرطان بوده باشد و شروع بیمه نامه با بیماری بیمه گذار هم زمان باشد این پوشش به بیمه گذار تعلق نخواهد گرفت و مستثنی خواهد شد.