در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
در قرارداد بیمه عمر سامان نوشته

در صورت داشتن بیمه های دیگر بیمه عمر وقتی ملزم به پرداخت خسارته که از مزایای اون بیمه مثلا تامین اجتماعی استفاده کرده باشی

این به چه صورتی هست یعنی به عنوان مثال اگر من عمل پیوند انجام بدم و هزینش با بیمه تامین اجتماعی پرداخت بشه دیگه شرکت بیمه خسارتی نمیده؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز پوشش امراض خاص در شرکت های بیمه با توجه به سیاست شرکت ، به دو صورت خسارت بیمه گذار را پرداخت خواهد کرد:

  1. با ارائه فاکتور و پرداخت هزینه پس از کسر بیمه اول (تکمیل درمان و یا دفترچه پایه)
  2. پرداخت تمام غرامت بدون نیاز به فاکتور و بیمه اول

در صورتیکه بیمه عمر تهیه نموده اید می توانید با مراجعه به نماینده خود و یا شعبه از نحوه پرداخت خسارت مطلع شوید.