در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام

آیا امکان دارد کسی در ابتدای قرار داد بیمه عمر مبلغی را به صورت یکجا پرداخت کند ودیگر قسطی پرداخت نکند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که بله،در بیمه پاسارگاد این کار امکان پذیر هست،اما اگر که شما شاغل باشین،پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه(ازکارافتادگی) به شما تعلق نمیگیره دوست گرامی.

ولی اگر هم نداشتن این پوشش براتون مشکلی نداشته باشه هم میتونین ثبت نام بفرمایید.

با تجدید احترام