در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,850 امتیاز)

من بیمه عمر و تامین اتیه  بیمه پاسارگاد هم هستم ایا به وسیله ان بیمه هم میتوانم مبلغی از عمل جراحی فک ام رو کم کنم .یعنی هم بیمه تامین اجتماعی هم بیمه عمر پاسارگاد ؟

مربوط به این سوال:پرداخت هزینه عمل جراحی فک توسط بیمه تامین اجتماعی

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... در بیمه نامه های عمر پوششی با عنوان هزینه های اعمال جراحی و درمان وجود ندارد. البته دو پوشش غرامت بیماریهای خاص و هزینه های پزشکی حادثه شامل این بیمه نامه بوده و شرایط ویژه خود را دارند. از جمله اینکه هزینه های جراحی و درمان ناشی از حوادث در صورت انتخاب پوشش هزینه های پزشکی تا سقف تعهدات با ارائه فاکتورهای مربوطه قابل پرداخت است. در پوشش بیماریهای خاص نیز می بایست بیمه شده با ارائه مدارک پزشکی ابتلاء خود را به یکی از بیماریهای خاص موضوع بیمه نامه را اثبات نماید و پس از آن از پوشش غرامت بیماریهای خاص بهره مند گردد.

عمل جراحی فک شما هم اگر در اثر حادثه باشد میتوانید از بند هزینه های پزشکی بیمه نامه عمر استفاده کنید.

البته بیمه پاسارگاد در کنار بیمه عمر خود برای برخی از بیمه گذارانی که ذخیره بیمه نامه عمرشان به میزان معینی رسیده باشد بابت اعمال جراحی عمومی و بستری بیمارستانی بیمه درمان تکمیلی ارائه میکند. برای اطلاع از این پوشش هم میتوانید از سایت بیمه پاسارگاد وضعیت بیمه نامه خود را استعلام نمائید... سلامت و سربلند باشید.