در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
یکی از نمایندگان بیمه عمر سامان طرحی رو بهم معرفی کرد که در صورتی که بیمه گذار با بیمه شده یکی نباشد با از کارافتادگی بیمه گذار بیمه شده هم از کارافتاده محسوب میشه و ب اونم از کار افتادگی تعلق میگیره

با توجه به این موضوع میخواستم بدونم

1- خسارتی که به بیمه شده میرسه برابر با همون خسارتیه که بیمه گذار به دلیل از کار افتادگی میگیره یا کمتره ب چه صورتی هستش؟

2-آیا برای برخورداری از این طرح بیمه شده حتما باید فرزند صغیر باشه یا تفاوتی نداره هرکسی با هر شرایطی اعم از فرزند صغیر و کبیر همسر یا افراد دیگه دارای درآمد باشه یا نباشه؟

3-آیا همسر فرد از کارافتاده هم مشمول این طرح هست یا خیر؟ و فرقی داره شاغل باشه یا نه
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

این توضیحاتی که شما می فرمایید کمی با مفاهیم بیمه ای تناقض دارد ولی هر توافقی که بین بیمه گر و بیمه گذار صورت گیرد، لازم الاجراست.

اما کمی جای تامل دارد:

بیمه نامه عمر و سرمایگذاری تمامی شرکت هایبیمه بر اساس آیین نامه 68 مصوب شورای عالی بیمه طراحی شده است.

بنابر این خیلی با یکدیگر متفاوت نیستند.

یک پوشش به عنوان پوشش اضافی به بیمه گذار ارائه می شود تحت عنوان "معافیت پرداخت حق بیمه تا پایان مدت بیمه نامه در صورت ازکار افتادگی کامل و دائم بیمه شده یا بیمه گذار"

که بیمه گذار می تواند انتخاب کند که این پوشش برای بیمه شده در نظر گرفته شود و یا برای بیمه گذار.

ولی این پوشش با آنچه که شما توضیح دادید زمین تا آسمان متفاوت است.

بهتر است تحقیق بیشتری داشته باشید و از شعب سرپرستی بیمه سامان بپرسید تا دچار افراد طماع و سودجو نشوید.