در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده درسال93 بعددوماه اموزش خدمت سربازی توسطپزشک کمیسیون پزشکی ناجامعاف پزشکی ازبیماری اعصاب وروان شدم.بنده توانایی انجام کارکردن واشتغال به دلیل بیماری اعصاب روندارم منتهاطبق قانون سازمان تامین اجتماعی ازکارافتاده کلی میبایست قبل ازبیماری یک سال سابقه پرداخت حق بیمه روداشته باشه ومدارک پزشکی هم بیاره ازبابت مدارک پزشکی بنده هیچ مشکلی ندارم واونارومیتون ازپزشک خودم تهیه کنم منتهابنده درسال95 سابقه حق بیمه مشاغل ازادبه مدت 3ماه روازمهرماه به حساب سازمان تامین اجتماعی واریزکردم که بعدبیماری بوده وقابل قبول نیست مشکل اصلی بنده اینه که قبل ازبیماری بایستی یکسال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشم که ندارم.استدعادارم کمک وراهنمایی کنیدکه بنده چطوری میتونم ازمستمری ازکارافتادگی استفاده کنم.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه بیماری شما قبل از بیمه پردازی بوده امکان از کارافتادگی از طریق همان بیماری برای شما امکان پذیر نمی باشد

در صورت اشتغال و وجود سابقه شما می توانید بعد از 20 ، 30 یا 35 سال می توانید با توجه به سنتان بازنشسته شوید

ضمنا باید به عرض شما برسانیم مقرری که برای از کارافتادگان در نظر گرفته می شود از همان پول کارگران کارگاه ها می باشد که بیمه پردازی می نمایند و هیچگونه دریافتی یا بودجه از دولت ندارد