در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

پوشش امراض خاص در بیمه های عمر به چه صورت هستش

فرض کنیم من 30 میلیون پوشش امراض خاص دارم

این سی میلیون بین امراض مختلف تقسیم میشه یا کل مبلغ در صورت نیاز صرف یک بیماری خاص میشه

به عنوان مثال یکی سرطان بگیره آیا میتونه از کل این سی میلیون استفاده یا نه

سوال بعد اینکه این 30 میلیون برای یکسال هستش یا کل قرارداد بیمه ای

به عنوان مثال فرد سرطان بگیره و از غرامت امراض خاص استفاده منه و سه سال بعد بخواد عمل قلب باز کنه باز اون 30 میلیون رو داره یا هرچی از قبل مونده رو میتونه استفاده کنه

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

پوشش امراض خاص در تمامی شرکتهای بیمه بجز بیمه پاسارگاد دارای شرایطی یکسان هستن.

در غرامت امراض خاص 5 دسته بیماری رو فقط یکبار در طول مدت قرارداد می تونین غرامت دریافت کنین:
1-سکته قلبی
2-سکته مغزی
3-جراحی قلب باز
4-درمان انواع سرطان(_بجز سرطان پوست).
5-پیوند اعضای اصلی و داخلی بدن(نه اعضایی مثل دست و پا و...).

هر یک از این 5 دسته بیماری،در طول مدت بیمه نامه فقط یکبار تحت پوشش بوده و اگر بفرض سقف شما 30 میلیون باشه این 30 میلیون رو یکبار میتونین در رابطه با هر کدام از این امراض خاص غرامت دریافت کنین و بمحض دریافت اولین غرامت،پرونده امراض خاص شما در آن بیمه نامه تا آخر قرارداد بسته خواهد شد.

اما در بیمه پاسارگاد شما در رابطه با هر یک از امراض فوق تا سقف 40 میلیون تومان( و مجموعا" تا 200میلیون تومان) میتونین از پوشش غرامت امراض خاص استفاده نمایید.

با تجدید احترام