در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من مدت۶ماه {اول تیر ۹۶الی۲۳اذر۹۶}اموزشگاه رانندگی کار کردم

طی ۶ماه مدرک از اداره راهگشا گرفتم

۲بار از اداره بیمه اومدن و منو دیدن ک بیمه نیستم هی دفترچه قبلی منو گرفتن گفتن بیمه میکنن که نکردن

طی ۶ماه هیچ وقت حقوقم سر موقع ندادن یک ماه بدهی دارم شایدم بیشتر نمیدونم از بس ریز ریز پول دادن

حالا بهم گفتن هم نصف عیدی بهم تعلق میگیره،هم بیمه،هم حقوقم میتونم بگیرم

وضعیت مالیم در حدی نیست ک بتونم برم چندبرابرش بدم شکایت کنم اینم کارفرمام گفته بخوام شکایت کنم چندبرابرش باید خرج کنم اخرشم هیچی ب هیچی

میخوام بدونم میتونم حقم بگیریم!؟ایا میتونم بیمه که باید میشدم بشم!؟چقدر هزینه اش؟!

خواهش میکنم جواب بدین من خیلی نیاز به کمک دارم
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
ب سلام

اگرمدارکی دال برکارکردبرای ایام ذکرشده داریددادخواستی دران رابطه به اداره کارمحل کارتان بدیددرخواست رسیدگی کنیددراسرع اقدامات لازم معمول انجام میگردد نگران نباشیدچنان خرجی نداردفقط هزینهچندقطعه کپی برای تکمیل مدارک نیازاست