در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (109,850 امتیاز)

با سلام

اینجانب دختری مجرد و 32 ساله هستم که حدود 7 سال بیمه ی تامین اجتماعی کارگاهی دارم.

پروسه تشکیل پرونده برای بیمه اختیاری چه مدت طول میکشد؟

مربوط به این سوال:  آیا بیمه زنان خانه دار برای مجرد بیکار مناسب است  ؟

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اولین قدم مراجعه به شعبه ای است که در محدوده منزل شما باشد و مراجعه به قسمت امور بیمه شدگان وپر کردن فرم قرارداد وبعد از آن معرفی برای معاینات اما این رو بدانید از همان روزی که قرارداد رو امضا میکنید از همان روز بیمه شما محاسیه میشود وپروسه کاری تقریبا ۱۵روز است