در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام من 58 سال وخانم من 49 سال و فرزند پسر متولد 73 و فرزند دختر متولد 69 می باشد اگر با ماهیانه 25 هزار تومان با درصد افزایش سالانه 5 در صدشروع به بیمه کردن همه افراد  کنم بعد ازپنج و ده و بیست سال مبلغ بیمه هر کدام همراه با سودش حدودا چقدر می شود در ضمن سالهای اول مثلا بعد از 2 سال اگر بخواهی پولت را بگیری به اندازه یک سوم پولت را که دادی پول نمدهد اینجای کار بیمه عمر زیادی مشکل دارد که ادم در اوایل به اندازه پولی که داده پولش را نمی تواند بگیرد لطفا اگر پیشنهادی بهتر از این دارید راهنمایی کنید متشکرم
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام
ضمن عرض تبريك جهت تصميم هوشمندانه شما بايد عرض كنم كه
حق بيمه هاي ماهيانه در بيمه زندگي مان بيمه ايران از حداقل ماهي 50 هزار تومان شروع ميشود.
اما اين مسئله كه پيش از 4 يا 5 سال اول مبلغ بازخريدي از حق بيمه هاي پرداختي شما كمتر ميشود به اين دليل است كه هزينه پوشش هاي ارزشمندي كه در كنار سرمايه گزاري به شما تعلق ميگيرد از اندوخته شما كسر ميگردد. يكي از مهمترين تفاوتهاي بيمه هاي عمر و سرمايه گزاري در بانك در اين است كه شما در كنار پس انداز و سرمايه گزاري مبالغ اندك پوشش هاي بسيار عالي بيمه اي دريافت ميكنيد و براي آينده خود و خانواده تان آرامش هديه ميدهيد.
موفق باشيد .