در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نباشید

بنده در ابان 96 خودروام واژگون شد و مقصر حادثه شدم وجراحاتی از قبیل جراحت عمیق پیشانی دامیه جراحات عمیق لاله گوش دامیه ودر رفتگی واسیب نسنج استخوانی شانه راست

پزشک قانونی 7 درصد + ارش بند نوشته رفتم پیش دکتر بیمه نوشته 5درصد الان بنده چکار کنم لطفا راهنماییم کنید
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی بهبودی و سلامتی... طبق ماده 3 قانون شخص ثالث مصوب 95 سازمان پزشکی قانونی مکلف به تعیین درصد و میزان صدمات بدنی  میباشد و بیمه گذار مستقیماً یا با معرفی بیمه گر میتواند به آن مرجع مراجعه کند. ضمناً بر اساس ماده 6 آئین نامه اجرای ماده 3 این قانون بیمه گر مجاز به کسر بخشی از خسارت یا عدم پرداخت خسارت به راننده مسبب حادثه نمیباشد.... لذا ملاک پرداخت همان نظر پزشکی قانونی است.