در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

مشاوران بیمه عمر میگن بیمه تامین اجتماعی به ازای هرسال بیمه  یک روز قانون کاری مستمری میده و زیر ده سالم ک اصلا مستمری نمیده اما من دوستی دارم که پدرش آرماتور بند بوده و ده سال بیمه تامین اجتماعی داشته و فوت کرده و الان میگه مادرش یک میلیون و صد حقوق میگیره

این ب چه صورتی هستش آیا مشاوران و بازاریابان بیمه عمر میخواهند چهره تامین اجتماعی رو خراب کنند برای فروش بیمه عمر خودشون فرمول درست محاسبه مستمری تامین اجتماعی چیه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

قانونی رو که همکاران سایت بیدبرگ درباره تامین اجتماعی گفتن درسته،اما در زمان حیات فرد بیمه شده و دریافت حقوق برای خود بیمه شده،نه مستمری بگیر بیمه شده.

اگر خود بیمه شده بخواد حقوقش رو مستقیما" و در زمان حیات از تامین اجتماعی دریافت کنه،قانونی رو که شما بهش اشاره فرمودی صدق میکنه.

اما در حال حاضر همسر ایشون بعنوان مستمری بگیر شوهرش در حال دریافت حقوق ایشون هست،نه خود آن بنده خدایی که آرماتوربند و نان آور خانواده بوده.

هیچ مشاوری قصد تخریب تامین اجتماعی و یا سایر همکاران خودش رو نداره،فقط نکته اینجاست که نحوه دریافت حقوق و مزایا برای افراد،در شرایط مختلف فرق میکنه.

امیدوارم که تونسته باشم پاسخ جامع و قانع کننده ای به سوال شما داده باشم.

با تجدید احترام