در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (270 امتیاز)
با سلام خدمت دوستان.
دو تا سوال داشتم:
اول اینکه آیا بیمه ایران برای بازاریابان خود که در زمینه بیمه عمر فعالیت می کنند، پس از اخذ کد نمایندگی بیمه عمر
بیمه های صادرشده را به کد اخذ شده انتقال می دهد ؟
دوم آیا با کد بازاریابی که انجمن صنفی داده جز سابقه محسوب میشه یا فقط با کد نمایندگی بیمه عمر اخذ شده؟
1 پاسخ
توسط (2,240 امتیاز)
با درود

بسته به شرایط نمایندگی که با موافق شرکت بیمه های از قبل صادر شده قابل انتقال می باشد

در رابط با سابقه هم باید بگم شما بعد از اینکه کد نمایندگی را دریافت کردید جزوه سابقه فروش حساب میشود