در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

درصورتی که من یه بیمه عمر یک میلیونی بخرم با اقساط 6 ماهه و در شروع قرارداد هیچی پول ندم یا مثلا ی مبلغ کمی مثل ده هزارتومن ب عنوان پیش پرداخت بدم بعد قبل از اینکه به ماه ششم یعنی موقع پرداخت قسطم برسه حادثه ای برام پیش بیاد آیا بیمه مکلف هستش خسارت بده یا نه ؟ به چه صورنی هستش؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

یکی از شرایط عقد قرارداد،پرداخت ثمن آن(پرداخت حق بیمه) می باشد.

در نظر داشته باشین که هیچ بیمه نامه ای بدون پرداخت حق بیمه،دارای اعتبار نمی باشد.

اگر حق بیمه ای که شما برای ثبت نام بیمه نامه خودتون انخاب کردین رو طبق قراردادی که با شرکت بیمه منعقد کردین پرداخت کنین دارای اعتبار هست.

ممکنه که شما حق بیمه رو ماهانه 100 هزار تومان انتخاب کرده باشی با روش پرداخت ماهانه،3ماهه،6 ماهه و یا سالانه .

در اینصورت به هر نحوی که قرارداد رو منعقد کرده باشی،برای جاری شدن عقد بیمه نامه می بایست حق بیمه قسط اول رو پرداخت کنی(چه ماهانه باشه و چه سالانه).

در غیر اینصورت شرکت بیمه به میزانی که شما حق بیمه رو کمتر از میزان مورد توافق پرداخت نموده باشی،موظف به جبران خسارت و یا غرامت هست و نه بیشتر.

اگر شما با شرکت بیمه توافق کرده باشی که ماهانه 100 هزار تومن پرداخت کنی و بعد 10 هزار تومن بپردازی،پوشش های بیمه نامه باندازه همان 10 هزار تومن برقرار میشه ونه بیشتر.

ثانیا" اگر شرکت بیمه قبول کرده باشه که شما بجای 100 هزار تومن فقط 10 هزار تومن بپردازی،پس شرکت بیمه هم بمیزان یک دهم 100 هزار تومن که شما حق بیمه واریز کردی میتونه خسارت شما رو جبران کنه و نه بیشتر.

بنابراین این اتفاق نمیتونه بیفته که شما بجای حق بیمه 6 ماهه یه میلیون یا 500 هزار تومن،10 هزار تومن پرداخت کنی و از شرکت بیمه توقع پرداخت خسارتی رو داشته باشی که حق بیمه شو به شرکت پرداخت نکردی.

با تجدید احترام