در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بیمه شخص ثالث کوثر خسارت راننده مقصر حادثه رو فقط در صورت فوت و نقص عضو میدهد
4 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

بیمه دوست ماست مادامیکه به خسارت نخورده باشیم

از زمان تصویب قانون ثالث جدید در خرداد ۹۵ هر بیمه نامه ای که صادر شده باشد تحت حاکمیت این قانون می باشد . بیمه گزار و۲۶ شرکت  بیمه گر هم تحت این قانون قرارداد بیمه را منعقد میکنند.

د ر این قانون به صراحت دیه راننده مسبب حادثه عنوان شده است . دیه کوچکترین جراحات تا فوت مرد مسلمان را شامل می شودو فقط مختص نقص عضو یا فوت نیست .

برای دریافت بیمه باید اظهاد نامه التزام به ایفای تعهدات برای بیمه گر ارسال کنید تا مطالبه شما جنبه رسمی و قانونی پیدا کند . برای تنظیم و ارسال اظهارنامه با بنده تماس بگیرید